Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Bixie Crossdag - Slagharen 2019

Categorie: Clinic / Cursus

Begindatum: 03-08-2019

Einddatum: 03-08-2019

Aantal keer bekeken: 296

Speciale gezellig dag met crosslessen voor ruiters van 8-13 jaar

Internationale eventing amazone & ervaren instructrice Roxana Graman geeft in Slagharen op zaterdag 3 augustus speciale Bixie crosslessen! Met hindernissen variërend van 20-60 cm hoogte. De groepslessen worden in kleine groepjes met maximaal 4 ruiters gegeven.

We hebben ook gezellig eet en drinkkraampjes & een springkussen dus we maken er een gezellige dag van! En dat is nog niet alles, er is ook een professionele fotograaf die jullie vast gaat leggen.

----------- Voor wie geschikt? -----------
De Bixie cross dag op crossterrein Stal Koorman Graman in Slagharen is bedoelt voor ruiters vanaf ongeveer 8 jaar tot 13 jaar. Ze moeten wel al zelfstandig kunnen rondrijden daarmee bedoelen we: sturen, stappen, draven en galopperen.

Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over een goede cap, bodyprotector en daarbij laarzen ofwel chaps. Ook is beenbescherming voor je pony aan te raden!

Heeft je pony ijzers? Dan is het verstandig om stiften/kalkoenen in te draaien. Afhankelijk van hoe het terrein erbij ligt kun je anders niet mee doen met het deel wat op gras ligt. Er staan hindernissen zowel op gras als op zand.

---------- Opgeven Inschrijven ---------
De lessen zijn 20,- per combinatie. Opgeven en meer informatie via: http://www.roxanagraman.nl/bixie

Crossterrein Stal Koorman Graman

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.