Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Coachen en rijden met ruitervoorkeuren 2018

Categorie: Clinic / Cursus

Begindatum: 02-06-2018

Einddatum: 02-06-2018

Begintijd: 19:00

Aantal keer bekeken: 358

Door Technology in Training . over o.a.grote en kleine spiermotorieke voorkeur in jouw training. Met live combinaties en beelden.

Kijk naar topruiters als Anky van Grunsven, Isabell Werth, Edward Gal en Carl Hester. Zij hebben allemaal een ander lichaamsgebruik en daardoor ook een andere houding. Maar het zijn allemaal topruiters dus het is heel functioneel wat ze doen. Hoe kan jij jouw lichaam optimaal gebruiken ? En/of hoe kan jij jouw lesklanten beter coachen hierin?

Op zaterdag 2 Juni laten wij 4 ruiters zien met allemaal een andere motorische voorkeur om zo de 4 basis voorkeuren te laten zien. We gaan laten zien hoe je daar je voordeel mee kunt doen in de training. Wat voor de een heel goed werkt, werkt voor de ander juist niet. Hier laten wij zien hoe je door naar een ruiter te kijken een indicatie kan krijgen van wat iemand zijn motorische voorkeuren zijn. En vooral hoe je ermee kunt trainen.

Als jij als ruiter je lijf goed gebruikt dan maak je al een grote stap in je souplesse en je stabiliteit. Dit heb je nodig om je gevoel te vergroten, je leert door je gevoel te vergroten. Om te kijken wat er nu gebeurt als een ruiter binnen en met zijn voorkeuren gaat trainen maken wij ook gebruik van de teugelsensoren. van IPOS.

Inschrijven via: inschrijven@technologyintraining.nl.
U ontvangt van ons een betaallink.
Sluitingsdatum: 25-5-2018
Kosten: €30,- (incl. een kopje koffie of thee)
Licentiepunten: 50 theoriepunten voor KNHS HI Licentiehouders,
Vermeld in uw aanmelding uw relatienummer om de licentiepunten toegewezen te krijgen.

sociëteit de Jockey Club , Rotterdamsche Manege

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.