Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Dag van het Aangespannen Paard 2018

Categorie: Diverse Mennen Show Tuigpaardensport

Begindatum: 26-05-2018

Einddatum: 26-05-2018

Begintijd: 8:30

Aantal keer bekeken: 1290

Aangespannen Sport, Mennen, Uitje voor het hele gezin, demonstraties, rondleidingen UKP, workshops, kindertuin, strodorp.

Komend jaar zal de 27ste editie van de Dag van het Aangespannen Paard plaatsvinden op 26 mei 2018, op het terrein van de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht.
Sinds de eerste editie in 1990 is de Dag van het Aangespannen Paard uitgegroeid tot een van Nederlands grootste mensportevenementen. Op deze dag staat de mensport centraal en geven bijna alle takken van de aangespannen sport acte de présence. Naast een spectaculaire minimarathon, dressuur- en vaardigheidswedstrijd en concoursrubrieken biedt de Dag van het Aangespannen Paard ook diverse workshops en rondleidingen door onder andere de Universiteitskliniek Paard van de Faculteit Diergeneeskunde.

De Dag van het Aangespannen Paard zal dit jaar voor de zevenentwintigste keer worden georganiseerd.

Zoals ieder jaar is er een gezellig strodorp met stands variërend van menwagens en de modernste snufjes op paardengebied tot huis en tuin decoraties en streekproducten. Daarnaast is er voor de kleintjes een kindertuin met springkussens, verschillende spelletjes, boerderijdieren en ponyritjes.

Met jaarlijks zo’n 5000 bezoekers is de Dag van het Aangespannen Paard ook de afgelopen 26 jaar een bekend begrip geworden in zowel de paardenwereld als in Utrecht en omstreken. De entree voor dit mooie evenement is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.