Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

EquiDay + Masterclass Linda Parelli 2017

Categorie: Clinic / Cursus

Begindatum: 14-10-2017

Einddatum: 14-10-2017

Begintijd: 10:00

Aantal keer bekeken: 557

Het paardvriendelijkste, leerzame evenement van Nederland!

Een uniek evenement voor IEDEREEN die van paarden houdt en een vriendelijke omgang en training voorop stelt. Dat is EquiDay! Of je nu houdt van vrijheidsdressuur, Natural Horsemanshipper bent, of ernaar streeft het hoogst te halen in de sport, iedereen is welkom bij EquiDay zolang je vriendelijke communicatie en omgang met je paard voorop stelt.

UNIEK: Masterclass met LINDA PARELLI

Op 14 oktober 2017 vindt op het KNHS-centrum te Ermelo de volgende editie van EquiDay plaats. Dit is een dag waarop je kan genieten en leren van demonstraties en lezingen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Allemaal gericht op het beter begrijpen en vriendelijker trainen van je paard.

Daarnaast kan er uiteraard ook goed geshopt worden en kun je advies krijgen bij diverse gezondheids- en voerexperts.

Van wie kun jij leren op EquiDay?
Het dagprogramma wordt ingevuld door: Chris Irwin, Equi-Unity, Parelli Nederland, Niek Elings, Claudia Miller, Liesbeth Jorna, Clickercoach, E&E Horsemanship en Cathy Sirett staan op het programma. We hebben 2 hallen met demonstraties, allemaal 45 minuten.

Het avondprogramma met Linda Parelli is van 19 tot 21u.

Kijk voor meer informatie over EquiDay+Masterclass en voor kaarten op www.EquiDay.nl, like de Facebook-pagina en blijf op de hoogte!

KNHS Centrum

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.