Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Equitana 2025

6 maart 2025 | 🕒 08:00 - 12 maart 2025 | 🕒 17:00

Equitana 2025 logo

In 2025 zal de paardensportwereld opnieuw samenkomen voor het indrukwekkende evenement: Equitana in het Duitse Essen. Deze gerenommeerde paardensportbeurs staat bekend als een wereldwijde ontmoetingsplaats voor paardenliefhebbers, professionals en industrieleiders. Equitana heeft zich gevestigd als een toonaangevend platform waar de nieuwste trends en ontwikkelingen in de paardensportindustrie worden gepresenteerd.

De beurs in Essen trekt niet alleen nationale, maar ook internationale exposanten aan. Het is een unieke gelegenheid voor bedrijven om hun producten en diensten te presenteren aan een divers en geïnteresseerd publiek. Of het nu gaat om geavanceerde paardenuitrusting, innovatieve voedingssupplementen, of de nieuwste technologische snufjes in de paardensport, Equitana biedt een uitgebreide inkijk in wat de markt te bieden heeft.

Wat Equitana onderscheidt, is het educatieve aspect. Het evenement organiseert seminars, workshops en demonstraties, waar gerenommeerde experts en trainers hun kennis delen. Dit biedt bezoekers de kans om meer te leren over paardentraining, gezondheid en welzijn, en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector.

Een van de hoogtepunten van Equitana is het diverse programma van shows en wedstrijden. Bezoekers kunnen genieten van indrukwekkende demonstraties van bekende ruiters en trainers, evenals spannende competities in disciplines zoals springen, dressuur en voltige. Het is een unieke kans om wereldklasse paardensport van dichtbij te ervaren.

Daarnaast fungeert Equitana als een unieke winkelervaring. De handelsbeurs biedt een breed scala aan producten, van hoogwaardige paardenuitrusting tot exclusieve kleding en accessoires. Het is een paradijs voor liefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en innovatie.

In essentie belooft Equitana 2025 een onmisbaar evenement te worden voor iedereen die betrokken is bij de paardensport, waar passie, educatie en de nieuwste ontwikkelingen samenkomen.

De HOP TOP SHOW Mozaïek

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
6 maart 2025 | 🕒 08:00
Einde:
12 maart 2025 | 🕒 17:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

expositiecentrum Essen
Kermisterrein 1
Voedsel, 45131 Duitsland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie