Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Harddraverij strand Oosterend 2024

21 juli | 🕒 14:00 - 17:00

Op 21 juli organiseert Et Hossefolk een spannende harddraverij op het prachtige strand van Oosterend, ter hoogte van Heartbreak Hotel. Dit evenement belooft een unieke ervaring te worden, waar snelheid, kracht en de majestueuze schoonheid van paarden samenkomen.

Wat te Verwachten

De harddraverij biedt een spectaculair programma met paardenraces zowel onder het zadel als aangespannen. Ruiters en menners zullen hun vaardigheden en de snelheid van hun paarden tonen op het strand, waarbij ze strijden om de eerste plaats.

Programma

  • Aanvang: 14:00 uur
  • Locatie: Strand van Oosterend, ter hoogte van Heartbreak Hotel, Terschelling

Vanaf 14:00 uur zullen de eerste races van start gaan. De spanning bouwt zich op naarmate de dag vordert, met snelle sprints en strategische races die zorgen voor een dynamische en boeiende middag.

Prijsuitreiking

Na afloop van de races vindt de prijsuitreiking plaats op de baan. De winnaars worden gehuldigd en er zullen mooie prijzen worden uitgereikt aan de snelste paarden en hun ruiters of menners.

Kom en Geniet

Of je nu een liefhebber bent van paardensport of gewoon op zoek bent naar een leuke en unieke activiteit op het strand, de harddraverij in Oosterend is een evenement dat je niet wilt missen. Neem je vrienden en familie mee en geniet van een geweldige middag vol actie en plezier.

Kom op 21 juli naar het strand van Oosterend en beleef de opwinding van de harddraverij, georganiseerd door Et Hossefolk. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
21 juli
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

strand van Oosterend
Badweg friesland 8897 hd Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie