Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hippiade Voltige 2024

16 augustus | 🕒 08:00 - 17 augustus | 🕒 17:00

De Hippiade Voltige 2024 vindt plaats op het Nationaal Hippisch Centrum en biedt een breedtesportwedstrijd voor voltigeurs te paard. Dit indoor evenement belooft een indrukwekkende showcase van talent en samenwerking te worden, met competities variërend van beginners- tot gevorderd niveau.

De wedstrijden omvatten diverse klassen, waaronder de Klasse B Team, Klasse Z Pas-de-Deux, Klasse M Team, Solo Klasse M en Pas-de-Deux Klasse M. Deze variëteit zorgt ervoor dat zowel beginnende voltigeurs als ervaren atleten de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen. In de Klasse B Team en Pas-de-Deux Klasse B kunnen nieuwkomers ervaring opdoen en hun techniek verbeteren. Voor de meer gevorderde voltigeurs biedt de Klasse Z Pas-de-Deux een platform om hun complexe en elegante routines te presenteren.

De Klasse M, zowel in teamverband als solo, biedt een uitdagende competitie voor diegenen die hun voltigevaardigheden verder willen verfijnen en zich willen meten met de besten in de breedtesport. De indoor setting van het Nationaal Hippisch Centrum zorgt voor een gecontroleerde en comfortabele omgeving, ideaal voor de uitvoering van precieze en artistieke voltigeroutines.

Naast de sportieve hoogtepunten biedt de Hippiade Voltige 2024 ook ruimte voor sociale interactie en netwerken binnen de voltigegemeenschap. Het evenement is een unieke gelegenheid om nieuwe connecties te leggen, ervaringen te delen en geïnspireerd te raken door de prestaties van mededeelnemers.

De Hippiade Voltige 2024 belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle deelnemers en toeschouwers. Kom en geniet van de indrukwekkende displays van voltigeerkunst en de levendige sfeer op het Nationaal Hippisch Centrum!

inschrijven MIJNKNHS 
Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
16 augustus | 🕒 08:00
Einde:
17 augustus | 🕒 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
ERMELO, 3852 PL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie