Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Horses2Fly KFPS Sportcompetitie FINALE Tolbert 2024

7 augustus | šŸ•’ 09:00 - 17:00

Horses2Fly KFPS Sportcompetitie Finale Tolbert 2024 op 7 augustus: B t/m ZZ klassen. Spanning en spektakel gegarandeerd!

Op 7 augustus 2024 vindt de finale van de Horses2Fly KFPS Sportcompetitie plaats in Tolbert. Deze competitie omvat verschillende klassen voor paarden in de disciplines dressuur en vaardigheid. De klassen zijn als volgt ingedeeld:

  • B Klasse: Voor paarden die in de basis van dressuur en vaardigheid uitkomen.
  • L Klasse: Voor paarden die gevorderd zijn in dressuur en vaardigheid.
  • M Klasse: Voor paarden op een gemiddeld hoog niveau in dressuur en vaardigheid.
  • Z Klasse: Voor paarden die vergevorderd zijn in dressuur en vaardigheid.
  • ZZ Klasse: Voor de hoogst presterende paarden in dressuur en vaardigheid.

Deze finale wordt gehouden bij de manege van Hedde Jan Cazemier. Voor meer informatie over de voorwaarden en reglementen van de competitie kun je terecht op de officiƫle website van KFPS Sportcompetitie: www.kfpssport.nl.

Het belooft een spannende dag te worden waarbij de beste combinaties strijden om de titels in hun respectievelijke klassen. Dressuur en vaardigheid vereisen niet alleen technische vaardigheden van de ruiter, maar ook de harmonie en samenwerking tussen ruiter en paard staan centraal. De finale in Tolbert zal ongetwijfeld een showcase zijn van de hoogste niveaus van paardensport binnen de KFPS-gemeenschap.

Noteer de datum alvast in je agenda als je geĆÆnteresseerd bent in deze sportieve en prestigieuze competitie. Het evenement biedt niet alleen een kans om topwedstrijden bij te wonen, maar ook om meer te leren over de prachtige KFPS-paarden en hun getalenteerde ruiters.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
7 augustus
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Hedde Jan Cazemier Manege
Hoofdstraat 53
TOLBERT, Groningen 9356 AV Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie