Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Horses2Fly KFPS Sportcompetitie Koudum 2024

28 juli | đŸ•’ 09:00 - 17:00

Op zondag 28 juli 2024 organiseert LR/PC De Morraruters een spannende menwedstrijd,

Op zondag 28 juli 2024 organiseert LR/PC De Morraruters een spannende menwedstrijd, onderdeel van de Horses2Fly KFPS Sportcompetitie in Koudum. Dit jaar markeert het 30-jarig jubileum van hun concours, een mijlpaal die zorgt voor extra spanning en competitie onder de deelnemers.

De wedstrijd staat open voor diverse klasses, waarbij men zich kan meten in zowel dressuur als vaardigheid. Voor deelnemers met Friese paarden is dit een belangrijke kans om punten te verdienen in de Horse2Fly competitie. De competitie biedt niet alleen een podium voor prestaties, maar ook een gelegenheid voor menners om hun vaardigheden te tonen en verder te ontwikkelen.

LR/PC De Morraruters staat bekend om hun goed georganiseerde concoursen en gastvrije sfeer. De nadruk ligt op sportiviteit en fair play, waarbij paardenwelzijn en veiligheid voorop staan. Voor deze speciale editie hebben ze ervoor gezorgd dat de klassen zoveel mogelijk in handicap worden verreden, wat betekent dat deelnemers van verschillende niveaus toch eerlijk met elkaar kunnen concurreren.

Het evenement trekt niet alleen lokale deelnemers, maar trekt ook liefhebbers en deelnemers uit andere regio’s aan, wat bijdraagt aan de diversiteit en het competitieve niveau van de wedstrijd. De datum staat al rood omcirkeld in de agenda’s van vele menners en paardenliefhebbers, klaar om hun beste prestaties neer te zetten en te genieten van een dag vol sportieve uitdagingen en gemeenschapsgevoel.

Voor meer informatie over inschrijvingen, reglementen en andere details kunnen geĂ¯nteresseerden terecht op de website van LR/PC De Morraruters of kunnen ze contact opnemen met de organisatie. Het belooft een geweldige dag te worden vol spectaculaire prestaties en viering van de mennersport.

MIJNKNHS

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
28 juli
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

LR & PC De Morraruters
Tjalke van der Walstraat 29
KOUDUM, Friesland 8723 CB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie