Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Blauhúster Hynstedei 2024

24 augustus | 🕒 11:00 - 17:00

Blauhúster Hynstedei 2024 belooft een fantastisch Concours Hippique te worden, waarbij de pracht en kracht van Heckney-, KWPN- en Friese paarden centraal staan. Het evenement, dat plaatsvindt in Blauwhuis, zal een indrukwekkende vertoning zijn van tuigpaarden in al hun glorie.

Op zaterdag begint het spektakel om 11 uur ’s ochtends, waarbij de fraai getuigde paarden hun elegantie en vaardigheden zullen tonen. Dit jaar is de focus gericht op Heckney-, KWPN- en Friese paarden, die stuk voor stuk bekend staan om hun unieke kenmerken en prestaties. Deelnemers zullen met trots hun prachtige dieren presenteren, waarbij ze hopen op erkenning voor hun fok- en trainingsinspanningen.

Een opvallend kenmerk van Blauhúster Hynstedei 2024 is de gratis toegang, waardoor iedereen de gelegenheid heeft om dit grandioze evenement bij te wonen. Families, paardenliefhebbers en nieuwsgierige toeschouwers kunnen zonder kosten genieten van de indrukwekkende paardenshows en de competitieve sfeer die heerst op het concoursterrein.

Het Concours Hippique biedt niet alleen een podium voor paardensportliefhebbers om te genieten van de elegantie en kracht van de deelnemende paarden, maar het is ook een gelegenheid om de lokale paardengemeenschap te verenigen. De passie voor paarden en de rijke traditie van het tuigpaardrijden worden hier op levendige wijze gevierd.

Kortom, Blauhúster Hynstedei 2024 belooft een onvergetelijke dag te worden, doordrenkt met de schoonheid van Heckney-, KWPN- en Friese paarden die schitteren in de wereld van het concours hippique in Blauwhuis.

Nationaal (sjees) het friese tuigpaard opgeven

Regionaal Noord (concourswagen) het friese tuigpaard  opgeven 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
24 augustus
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

blauwhuis
blauwhuisfriesland8615Nederland+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie