Laden Evenementen

« Alle Evenementen

INDOOR FRIESLAND 2024

25 oktober - 2 november

Indoor Friesland 2024 25 t/m 27 oktober Dressuur, 30 oktober t/m 2 november Springen

Indoor Friesland 2024: Een Wereldklasse Paardensportevenement in Leeuwarden

Het WTC Expo in Leeuwarden vormt van 25 t/m 27 oktober en 30 oktober t/m 2 november 2024 het decor voor Indoor Friesland. Na een indrukwekkende comeback prijkt de 43e editie van dit prestigieuze paardensportevenement weer op de kalender.

Indoor Friesland biedt een uitgebreid programma met zowel nationale als internationale dressuur en springwedstrijden. Van 25 t/m 27 oktober worden lichte en zware dressuurwedstrijden gehouden op CDI3*-niveau, een hoog aangeschreven internationale competitie. Vervolgens staan van 30 oktober t/m 2 november de springrubrieken gepland op CSI1* en CSI3* niveau, waarbij deelnemers van verschillende niveaus hun vaardigheden kunnen tonen.

Het evenement biedt meer dan alleen sport. Bezoekers kunnen vanaf de tribune genieten van spectaculaire shows, waaronder het imponerende Friese tuigpaard en het nieuwe Elfstedenspringen, een spannende toevoeging aan het programma. Het Elfstedenspringen brengt een unieke dynamiek en verbindt de rijke Friese tradities met de hedendaagse paardensport.

Naast de sportieve actie is er het sfeervolle Strodorp, de ontmoetingsplaats voor de paardensportgemeenschap. Hier kunnen bezoekers tussen de wedstrijden door ontspannen en genieten van een hapje en een drankje. Het Strodorp is niet alleen een plek voor ontspanning, maar ook voor inspiratie en innovatie. Hier worden de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de hippische sector gepresenteerd, wat het een onmisbare ervaring maakt voor professionals en liefhebbers.

Indoor Friesland 2024 belooft een evenement van wereldklasse te worden. De combinatie van hoogstaande sport, entertainment en de mogelijkheid om de laatste trends en innovaties te ontdekken, zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring zal zijn voor iedereen die van de paardensport houdt. Mis deze unieke gelegenheid niet om de paardensport in al haar facetten te beleven en deel te nemen aan een viering van Friese trots en internationale allure.

Bekijk Indoor Friesland LIVE!  https://horseandcountry.tv/liveevents

 

Indoor Friesland Dressuur

Koop hier je tickets voor Indoor Friesland Dressuur en Dream Horse Show.

Tickets Dressuur & Dream Horse Show

Indoor Friesland Springen

Koop hier je tickets voor Indoor Friesland Springen.

Tickets Springen 

Tickets

Kaarten voor Indoor Friesland zijn alleen online verkrijgbaar.

Er is geen groepskorting van toepassing. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. Vanaf 5 jaar geldt het reguliere entreetarief.
Honden zijn niet toegestaan.

Openingstijden

Houd het programma in de gaten voor de actuele openingstijden.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
25 oktober
Einde:
2 november
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

WTC Expo in Leeuwarden
Heliconweg 52 Friesland 8914 AT Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie