Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Minimarathon Nuenen 2024

7 juli | 🕒 10:00 - 17:00

Menclub de Coovelse Menners Nuenen organiseert dit jaar een Minimarathon met verschillende kegelpoorten en drie prachtige hindernissen. De wedstrijd vindt plaats op zondag 7 juli en maakt deel uit van de Brabantse Men Competitie.

Let op: In voorgaande jaren werd deze wedstrijd georganiseerd op Landgoed Henkelman te Nuenen. Helaas is dit terrein dit jaar niet beschikbaar, waardoor we uitwijken naar een andere locatie en opzet. Dit jaar organiseren wij een Minimarathon in plaats van een impulsmarathon, zoals u van ons gewend bent. We hopen u alsnog te mogen verwelkomen op ons spectaculaire evenement op het hoofdterrein aan de Dubbestraat 4 te Nuenen, een locatie die sommigen wellicht herkennen van ‘T Nuenens Paardenrondje.

Op het naastgelegen terrein is voldoende parkeergelegenheid. Voor overnachtingen vragen wij u contact op te nemen met de organisatie. Ondanks de verandering van locatie en wedstrijdvorm, belooft het een spectaculaire en gezellige wedstrijd te worden.

Op zaterdag 6 juli is het mogelijk om vanaf 15:00 uur het terrein te verkennen. Om 18:00 uur vindt er een briefing plaats. Zondagochtend starten de eerste deelnemers rond 10:00 uur (dit kan afwijken bij grote aantallen inschrijvingen). De jeugdrubriek vindt rond het middaguur plaats, gevolgd door een periode om te verkennen.

Naast menners nodigen wij ook ruiters van harte uit. De ruiters rijden hetzelfde parcours als de menners en starten na de reguliere menwedstrijd. Het inschrijfformulier is bijgevoegd. Speciale verzoeken kunt u vermelden bij de opmerkingen, wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Eline Engelen via 06-57146666 of decoovelsemenners@gmail.com.

MIJNKNHS

Wij verwelkomen u graag op het eerste weekend van juli!

Namens
De Coovelse Menners Nuenen

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
7 juli
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Coovelse Menners (PVN), MV.
Dubbestraat 4
NUENEN, Noord-Brabant 5674 AE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie