Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oudenbossche Ruiterdagen 11-14 juli

11 juli - 14 juli

Oudenbossche Ruitersdagen 2024: 11-14 juli bij Ruitersportcentrum Zuiderberg.

De Oudenbossche Ruitersdagen vinden dit jaar plaats van 11 tot en met 14 juli op het Ruitersportcentrum Zuiderberg. Dit is een uitgelezen kans voor dressuurliefhebbers om hun vaardigheden te tonen en deel te nemen aan een van de meest prestigieuze ruiterevenementen van de regio.

Tijdens deze vier dagen zullen er wedstrijden zijn voor verschillende dressuurklassen, variërend van klasse B tot en met ZZL. Dit betekent dat zowel beginners als gevorderde ruiters de mogelijkheid hebben om deel te nemen en zich te meten met anderen op hun niveau. De wedstrijden zullen plaatsvinden op de prachtige faciliteiten van het Ruitersportcentrum Zuiderberg, dat bekend staat om zijn uitstekende accommodaties en goed onderhouden rijbanen.

De Oudenbossche Ruitersdagen zijn niet alleen een competitie, maar ook een gelegenheid om te genieten van de ruitersport, nieuwe mensen te ontmoeten en ervaringen te delen met mede-ruiters. Daarnaast zijn er diverse stands en activiteiten gepland, zodat ook toeschouwers zich geen moment hoeven te vervelen.

Wil je meedoen aan dit fantastische evenement? Schrijf je dan snel in via MijnKNHS. De inschrijvingen lopen al en de plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij om zeker te zijn van een plekje. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Oudenbossche Ruitersdagen 2024 en laat zien wat jij en je paard in huis hebben!

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
11 juli
Einde:
14 juli
Site:
https://www.mijnknhs.nl/Game/W139997

Organisator

RSC Zuiderberg

Locatie

Ruitersport centrum zuiderberg Oudenbosch
Oudlandweg, 2a
Oudenbosch, Nederland 4731TP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0648138641