Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Potlooiencup minimarathon Lexmond 2024

10 augustus | 🕒 09:00 - 17:00

Potlooiencup minimarathon Lexmond

De Potlooiencup minimarathon in Lexmond is een prestigieuze wedstrijdserie binnen de mensport, georganiseerd door de Killesteynruiters. Deze cup bestaat uit twee wedstrijden, waarbij de eerste wedstrijd op 22 juni heeft plaatsgevonden.

Het evenement trekt deelnemers uit verschillende disciplines binnen de mensport, waaronder paarden in diverse configuraties zoals enkelspan, tweespan, vierspan en tandem, evenals pony’s. Deze diversiteit aan categorieën zorgt ervoor dat de Potlooiencup een breed scala aan competities en vaardigheden omvat, waarbij zowel ervaren menners als opkomende talenten de kans krijgen om hun bekwaamheid te tonen.

De competitie draait niet alleen om snelheid en behendigheid, maar ook om precisie en teamwork tussen de menners en hun dieren. Over beide wedstrijden worden punten verzameld en degene die over deze twee wedstrijden de beste prestatie levert, wordt beloond met de felbegeerde Potlooiencup. Daarnaast ontvangt de winnaar een mooie prijs als erkenning voor hun prestatie en toewijding aan de sport.

De Potlooiencup minimarathon staat bekend om zijn uitdagende parcoursen en de professionele organisatie door de Killesteynruiters, die ervoor zorgen dat de wedstrijden eerlijk en spannend verlopen voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Voor meer gedetailleerde informatie over de wedstrijdresultaten, inschrijvingen voor toekomstige evenementen en andere updates, kun je terecht op de website van de Killesteynruiters of contact met hen opnemen. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit opwindende evenement in de wereld van de mensport.

MIJNKNHS

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
10 augustus
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Psv de Killesteynruiters
Nieuwe Rijksweg 8
LEXMOND, Utrecht 4128 BN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie