Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ringrijden Ferwoude 2024

20 juli | đŸ•’ 18:30 - 21:00

Ringrijden in Ferwoude 2024

Het Ringrijden in Ferwoude keert terug in 2024 en belooft een avond vol opwinding en competitie te worden voor zowel deelnemers als toeschouwers. Het evenement vindt plaats op een geplande aanvangstijd van 19.30 uur en zal diverse aanspanningen en ruiters laten zien die hun vaardigheden tonen in de strijd om niet alleen prachtige geldprijzen, maar ook andere waardevolle beloningen.

De traditionele Friese sport van ringrijden, waarbij ruiters te paard proberen een kleine ring te steken met een lans of pin, staat centraal tijdens deze gelegenheid. Wat dit jaar extra speciaal maakt, is de toevoeging van een categorie voor ringrijden onder het zadel, wat de avond verrijkt met extra uitdaging en dynamiek.

Voor deelnemers biedt het Ringrijden in Ferwoude een unieke kans om hun vaardigheden te demonstreren, terwijl toeschouwers kunnen genieten van de opbouwende spanning en bewonderenswaardige behendigheid van de deelnemers. Het evenement viert niet alleen de sportieve traditie van ringrijden, maar versterkt ook de gemeenschapszin binnen Ferwoude en daarbuiten.

Het evenement staat open voor iedereen die wil deelnemen of gewoon wil komen kijken en genieten van de sfeer. Met aantrekkelijke geldprijzen en andere extra beloningen in het vooruitzicht, belooft het Ringrijden in Ferwoude een avond te worden waar zowel deelnemers als toeschouwers naar uitkijken.

Voor geĂ¯nteresseerden in deelname is aanmelden eenvoudig; neem contact op met Tjitse van Kalsbeek via telefoonnummer 06-14423911. Dit evenement biedt paardensportliefhebbers en fans van lokale tradities een uitgelezen kans om samen te komen en deel te nemen aan een geliefde en historische traditie in een sfeer van vriendschap en sportiviteit.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
20 juli
Tijd:
18:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Ferwoude
friesland 8761 Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie