Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SGW Geestmerambacht Langedijk 2024

9 augustus - 11 augustus

De SGW Geestmerambacht Langedijk 2024 bij Manege Beukers is een uitdagende eventingwedstrijd voor zowel paarden als pony’s van alle categorieën. Deze spannende parcourswedstrijd vindt plaats op het terrein van Manege Beukers in Oudkarspel en het aangrenzende recreatiegebied Geestmerambacht.

Het parcours van deze wedstrijd is ontworpen om de vaardigheden van zowel ruiters als hun paarden of pony’s te testen. Het strekt zich uit over open terrein dat onder andere waterpartijen en een aantal heuvels omvat. Deze elementen vereisen een combinatie van behendigheid, snelheid en controle om succesvol te kunnen navigeren.

Manege Beukers, een bekende locatie in de regio voor paardensportevenementen, biedt de ideale setting voor deze wedstrijd. Het terrein is goed onderhouden en biedt voldoende ruimte voor een uitdagend, maar veilig parcours.

De SGW Geestmerambacht Langedijk trekt deelnemers van verschillende niveaus en leeftijden, wat bijdraagt aan de diversiteit en opwinding van het evenement. Het is een gelegenheid voor zowel ervaren ruiters als opkomende talenten om hun vaardigheden te tonen en te verbeteren.

Voor degenen die deelnemen, is het niet alleen een competitie, maar ook een kans om de band tussen ruiter en paard te versterken en te genieten van de sportieve uitdagingen die eventing met zich meebrengt.

Met zijn gevarieerde terrein en de professionele organisatie belooft de SGW Geestmerambacht Langedijk 2024 een boeiende en gedenkwaardige ervaring te worden voor alle deelnemers, supporters en toeschouwers die de opwinding van de paardensport willen ervaren in een prachtige omgeving.

inschrijven MIJNKNHS

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
9 augustus
Einde:
11 augustus
Evenement Categorie:

Locatie

Manege Beukers B.V.
Wagenweg 12
OUDKARSPEL, 1724 PT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie