Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SWM Wenum Wiesel 2024

13 juli - 14 juli

Samengestelde Menwedstrijd Wenum Wiesel 2024

De Samengestelde Menwedstrijd (SWM) in Wenum Wiesel 2024, georganiseerd door de familie, is een evenement waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Dit jaar vindt de wedstrijd plaats in de schilderachtige omgeving van Wenum Wiesel en verwelkomt deelnemers van klasse L tot en met klasse Z, zowel voor paarden als pony’s.

De SWM biedt een uitdagend parcours waarin menners en hun paarden of pony’s worden getest in drie disciplines: dressuur, marathon en vaardigheid. De dressuurproef vraagt om precisie en samenwerking, de marathonproef test uithoudingsvermogen en behendigheid, en het vaardigheidsparcours vereist nauwkeurigheid en concentratie. Deze combinatie van disciplines maakt de SWM tot een veelzijdige en spannende competitie voor deelnemers en toeschouwers.

Naast de sportieve activiteiten is er ook volop vermaak voor het hele gezin. Speciaal voor de kinderen is er een springkussen waar ze zich kunnen uitleven, en er zijn diverse kraampjes waar bezoekers kunnen genieten van lekkernijen en leuke spulletjes kunnen kopen. Deze extra’s maken het evenement tot een gezellige dag uit voor jong en oud.

Voor zowel beginnende als ervaren menners biedt de SWM in Wenum Wiesel een platform om hun vaardigheden te tonen en te verbeteren. Het evenement is ook een geweldige gelegenheid voor toeschouwers om de spanning van de wedstrijden te ervaren en de schoonheid van de paarden en pony’s in actie te zien.

Mis deze unieke kans niet om een dag vol sportieve hoogtepunten en familieplezier te beleven. Zet de Samengestelde Menwedstrijd in Wenum Wiesel 2024 in je agenda en kom genieten van een onvergetelijke dag!

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
13 juli
Einde:
14 juli
Evenement Categorie:

Locatie

Fam. Kleinbussink-Wegerif
Elburgerweg 34 b
WENUM WIESEL, Gelderland 7345 EG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie