Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tocht in Meerdaelwoud Oud-Heverlee

4 augustus | 🕒 09:00 - 11:30

Recrea-Men VZW nodigt zowel leden als niet-leden uit om deel te nemen aan hun mentochten, waarbij het genieten van recreatieve paardensport centraal staat. Voor Recreamenleden is de inschrijving gratis, terwijl niet-leden een kleine vergoeding betalen: €10 per koets en €7 per ruiter.

Voor meer informatie over de mentochten kun je contact opnemen met Paul Arnauts, die bereikbaar is via telefoon op 0478/52 06 12 of per e-mail via paul.arnauts@gmail.com.

Veiligheid is een prioriteit bij Recrea-Men VZW. We vragen daarom aan alle deelnemers om bij het in- en uitspannen van het span zorgvuldig te werk te gaan. Tijdens de rit is het essentieel dat er altijd iemand op de bok zit die het span onder controle heeft, zelfs tijdens stops. Deze maatregelen zijn niet alleen belangrijk voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van andere deelnemers en weggebruikers.

Mentochten zijn een geweldige gelegenheid om samen met gelijkgestemde paardenliefhebbers te genieten van de natuur en gezelschap. Onze routes zijn zorgvuldig uitgestippeld om een plezierige ervaring te bieden voor zowel beginnende als ervaren menners.

Of je nu alleen wilt deelnemen of met een groep vrienden, iedereen is welkom om deel te nemen aan onze activiteiten. Sluit je aan bij Recrea-Men VZW en ontdek de vreugde van mentochten in een veilige en gastvrije omgeving.

Voor inschrijvingen en verdere details, neem gerust contact op met Paul Arnauts. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze volgende mentocht!

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
4 augustus
Tijd:
09:00 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

Mentochten
Waversebaan 99
Oud-Heverlee, België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie