Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wedstrijd Franeker pony’s Dressuur

14 december

Op 14 december vindt in Manege ’t Spant in Franeker een spannende ponywedstrijd plaats. Deze wedstrijd is een belangrijke gebeurtenis voor de regio en trekt deelnemers van alle niveaus, van de klasse BB tot en met Z2. De verschillende klassen die meedoen zijn:

  • BB (Impuls): Deze klasse is bedoeld voor beginnende ruiters en amazones. Hier draait het om het opdoen van ervaring en het kennismaken met de wedstrijddressuur.
  • B: In de B-klasse zetten ruiters hun eerste stappen in de echte dressuurcompetitie. Het is een leerproces waarin basisvaardigheden worden getoond.
  • L1 en L2: De L-klassen zijn een stap hoger dan de B-klasse. In de L1 en L2 moeten de combinaties al meer gevorderde dressuuroefeningen laten zien en wordt er meer gevraagd van de rijtechniek.
  • M1 en M2: In de M-klassen wordt het niveau verder opgeschroefd. Ruiters moeten hier al gevorderde oefeningen beheersen, zoals schouderbinnenwaarts en eenvoudige wissels.
  • Z1 en Z2: De hoogste klassen in deze wedstrijd zijn de Z1 en Z2. Hier worden de meest geavanceerde dressuuroefeningen gevraagd, waaronder contra-galop en keertwendingen.

De wedstrijd biedt een platform voor zowel beginnende als gevorderde ruiters om hun vaardigheden te tonen en zich te meten met anderen. Het belooft een dag vol sportieve prestaties en prachtige dressuur te worden. Manege ’t Spant zorgt voor een gastvrije omgeving waarin zowel deelnemers als toeschouwers kunnen genieten van de paardensport. Deze wedstrijd is een prachtige gelegenheid voor liefhebbers om talenten te bewonderen en te genieten van de schoonheid en elegantie van dressuur met pony’s. Mis deze bijzondere dag niet en kom de ruiters aanmoedigen op 14 december!

inschrijven MIJNKNHS

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
14 december
Evenement Categorie:

Locatie

Manege ’t Spant
Harlingerweg 80 d
FRANEKER, Friesland 8801 PD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie