Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zevenbergse Paardendagen 2024

31 augustus - 1 september

Zevenbergse Paardendagen 2024

De Zevenbergse Paardendagen vieren in 2024 alweer hun 9e editie, een jaarlijks hoogtepunt voor paardenliefhebbers en sportievelingen.

Op zaterdagochtend wordt het startschot gegeven met de dressuur- en Bixie-proeven onder het zadel. Deze proeven zijn niet alleen officieel, maar tellen ook mee voor promotiepunten, wat de competitie extra spannend maakt. Voor wie minder ervaren is of gewoon wil genieten van een ontspannen rit, biedt de impulsproef een laagdrempelige mogelijkheid om deel te nemen, zonder dat een startkaart nodig is.

De middag staat in het teken van de MiniMarathon onder het zadel, een spectaculair onderdeel dat inmiddels een favoriet is geworden tijdens de Paardendagen. Hier laten de deelnemers hun vaardigheden zien op een uitdagend parcours, waar snelheid en behendigheid centraal staan.

Op zondag krijgen de menners hun kans om te schitteren in de MiniMarathon, waarbij ze strijden om prijzen en erkenning. Afhankelijk van de animo onder jongere deelnemers, zal er ook een jeugdrubriek plaatsvinden, zodat de nieuwe generatie talenten de kans krijgt om hun talenten te tonen.

Voor toeschouwers bieden de Paardendagen gratis toegang, zodat iedereen kan genieten van deze sportieve hoogtepunten. Het is een uitgelezen kans om te genieten van de elegante dressuur, de opwinding van de MiniMarathon en de gedrevenheid van de menners, allemaal samengebracht in een sfeer van passie voor paardensport en gemeenschap.

 

inschrijven MiniMarathon   MIJNKNHS
Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
31 augustus
Einde:
1 september
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Prinses Irene
Galgenweg 62,
Zevenbergen, Noord-Brabant 4761 KN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie