Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concours Hippique Drogeham 2023

17 juni | 🕒 11:00 - 18:00

Concours 2023

2023.. een nieuw jaar met nieuwe kansen!
We hopen en gaan ervoor dat we dit jaar weer een prachtig paardensportevenement kunnen organiseren.

Daarnaast zijn wij ontzettend verheugd u mee te delen dat het bestuur van de onderlinge concoursen, CH Drogeham een nieuwe datum heeft gegund. Dit wordt in het vervolg de derde zaterdag van juni. Dit jaar op zaterdag 17 juni 2023. Het is een prachtig tijdstip op bijna de langste dag van het jaar. Hierdoor krijgen wij als bestuur de ruimte om het programma in de middag/avond te organiseren.

Het programma begint om 11.00 uur en gaat door tot in de late uurtjes. Naast het concoursprogramma, hebben wij diverse shows weten te contracteren. Het programma staat in grote lijnen vast en het belooft weer een prachtige dag te worden voor paardenliefhebbers.

Het familieterrein wordt omgetoverd tot een heus kinder- strodorp met ponyritjes, springkussens en er komt een gigantische kinderboerderij met zo’n 80 dieren naar Drogeham. Kortom, volop vertier voor jong en oud!

Noteer deze datum alvast in uw agenda! Wij ontmoeten u graag in Drogeham aan de Hamsterpein 1.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Stichting Paardensport Drogeham

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen en de tekst '恭 Gezamenlijke 人 Fryslân Conçoursen Hynstedagen Tytsjerksteradiel 20-21 juli 2023 Mejontsmaterrein, De Hoefslag, Buitenpost www.chbuitenpost.nl KFPS ROYAL FRIESIAN Overige GCF-concoursen in 2023: DROGEHAM 17 juni SIEGERSWOUDE 24 juni BUITENPOST 2 augustus RIJS 5 augustus WORKUM 27 september Stichting Gezamenlijke Concoursen Fryslân toonaangevende Provincie Fryslân: Buitenpost Dokkum, Drogeham, Garijp, Workum. (In 2023 zaler geen concours in Dokkum zijn, maar wordt wel gereden Siegerswoude). provinsje fryslân provincie fryslân www.friesepaardenconcoursen.nl'

Uitgeschreven rubrieken Fries ras:

Inschrijvingen aangeven via:

   Opgaveformulier

Wedstrijdsecretariaat:
Johanna Faber-Oudega   •   Hollandiastraat 3   •   8517 HC Scharsterbrug   •   0513 – 41 37 36   •   johanna.faber@friesetuigpaard.nl

   uitprinten

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
17 juni
Tijd:
11:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

CH Drogeham
Hamsterpein 1.
Drogeham, Friesland 9289 KC Nederland
+ Google Maps