Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hengstenkeuring & Jubileumshow 2024

10 januari 2024 - 13 januari 2024

De Hengstenkeuring & Jubileumshow 2024 van het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) vindt plaats op 11, 12 en 13 januari in het WTC in Leeuwarden. Dit evenement belooft prachtige hengsten, een jubileumviering en boeiende shows. Mis het niet!

 

De Hengstenkeuring & Jubileumshow van Friese paarden in 2024 is een groots evenement dat plaatsvindt in het WTC Expo in Leeuwarden. Het WTC Expo biedt de perfecte locatie voor dit indrukwekkende spektakel, met state-of-the-art faciliteiten en voldoende ruimte om de prachtige Friese paarden in volle glorie te presenteren.

Het WTC Expo, gelegen in Leeuwarden, de trotse hoofdstad van Friesland, fungeert als het episch centrum van deze paardenbijeenkomst. Het biedt niet alleen ruime stallen voor de deelnemende paarden, maar ook moderne showringen en tribunes waar fokkers en paardenliefhebbers samenkomen. De centrale ligging vergemakkelijkt de toegang voor zowel nationale als internationale bezoekers, waardoor het evenement een ware ontmoetingsplaats wordt voor de wereldwijde Friese paardengemeenschap.

De Hengstenkeuring, het hoogtepunt van het evenement, zal plaatsvinden in een atmosfeer van spanning en verwachting. Deskundige juryleden beoordelen de deelnemende hengsten op hun exterieur, beweging en fokpotentieel. Fokkers krijgen hier de kans om de crème de la crème van hun fokprogramma’s te presenteren, in de hoop erkenning te krijgen voor hun toewijding en succes.

De Jubileumshow, ter ere van een speciaal jubileum, belooft een visueel spektakel te worden met diverse shows en demonstraties. Van elegante dressuur tot krachtige aangespannen disciplines, het programma zal de veelzijdigheid van het Friese ras in al zijn glorie demonstreren.

Samengevat wordt de Hengstenkeuring & Jubileumshow 2024 in het WTC Expo Leeuwarden een onvergetelijk evenement dat de trots en schoonheid van Friese paarden wereldwijd viert.

SAVE THE DATE

De nieuwe data voor 2024 zijn 10 T/M 13  januari 2024. Daarin presenteert het KFPS de Hengstenkeuring & Jubileumshow

WORD SPONSOR

Tijdens de evenementen biedt het KFPS aan haar partners en sponsoren een breed scala aan mogelijkheden voor relatiemarketing.
Neem voor meer informatie contact op met hengstenkeuring@kfps.nl.

KAARTVERKOOP

De kaartverkoop voor 2024 start in september 2023. Houd deze website en social media hiervoor in de gaten.

VIERDAAGS SPEKTAKEL MET EEN
GLANZENDE HOOFDROL VOOR
HET FRIESE PAARD

JUBILEUMSHOW

De geschiedenis van het Friese Paard verteld door Friese paarden en ruiters uit de hele wereld. In een oogstrelend show tegen een decor met de nieuwste visuele technieken.

Samenstelling en regie: Margus Spekkers en Sander Reneman
Composities: Rogier Bosman
Artistiek advies: Jos Thie

TERUGKIJKEN?

Facebookpagina’s: KFPS-PRESENTEERT en KFPS ROYAL FRIESIAN
Instagram: KFPS_ROYAL_FRIESIAN
Youtube: KFPSROYALFRIESIAN

Op onze social media pagina’s kunt u veel informatie en beelden terugvinden van de editie van 2023. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via hengstenkeuring@kfps.nl

Graag tot ziens op 10 T/M 13 januari 2024!

 

 

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
10 januari 2024
Einde:
13 januari 2024
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

WTC Expo
Heliconweg 52
Leeuwarden, Friesland 8914 AT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie