Laden Evenementen

« Alle Evenementen

hengstenshow 2024 Stal de Mersken

16 maart 2024 | 🕒 20:00 - 22:30

Zet de datum van de Stal de Mersken Hengstenshow 2024 in je agenda en maak je klaar voor een betoverende ontmoeting met de majestueuze Friese paarden. Deze jaarlijkse show is een hoogtepunt voor paardenliefhebbers, fokkers en enthousiastelingen die de schoonheid en kwaliteit van het Friese ras waarderen.

Tijdens de Hengstenshow zullen de beste Friese hengsten van Stal de Mersken schitteren. Deze dieren, zorgvuldig geselecteerd op basis van stamboom, prestaties en karakter, vertegenwoordigen de top in de Friese paardenfokkerij. Bewonder hun krachtige bouw, elegante bewegingen en indrukwekkende persoonlijkheden terwijl ze de arena betreden.

De Hengstenshow biedt niet alleen een visueel spektakel, maar ook educatieve waarde. Deskundige commentatoren delen informatie over de stambomen, fokdoelen en unieke kenmerken van elke hengst. Het publiek krijgt zo inzicht in de kunst van het fokken van deze prachtige dieren.

Voor fokkers is dit een uitgelezen kans om potentiële dekhengsten te evalueren en voor het brede publiek is het een gelegenheid om zich te laten inspireren door de gratie en kracht van de Friese paarden. De Stal de Mersken Hengstenshow 2024 belooft een onvergetelijke dag vol paardenpracht en educatie te worden.

 

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Trainingsstal & verkoop van Friese Friese Dadaion Dekstation, paarden Stal De Mersken'

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
16 maart 2024
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

stal de mersken
de Mersken 6
Siegerswoude, friesland 9248 WR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie