Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Horse Event Superstars 2023

5 februari

Op zondag 5 februari 2023 presenteert Horse Event voor het eerst een unieke editie: Horse Event Superstars! In de sfeervolle Brabanthallen Den Bosch schitteren tientallen topruiters in een middagvullend showprogramma. ‘The best of Horse Event’ betreedt de imposante piste waarbij sport wordt afgewisseld met adembenemende shows. Net als bij het vertrouwde Horse Event worden vele facetten van de paardenwereld belicht, van dressuursport tot voltige, en van vrijheidsdressuur tot eventing.

 

Brabanthallen Den Bosch

Tijdens deze unieke nieuwe editie betreedt ‘the best of Horse Event’ de imposante piste van de Brabanthallen,

waarbij in een ruim drie uur durend programma sport wordt afgewisseld met adembenemende shows.

Gedurende dit weekend worden de jeugdige paardenfans én hun ouders getrakteerd op optredens van hun grote idolen en komen zij alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics. In het promodorp vind je meer dan 100 winkeltjes met de coolste paardenspullen.

In dit weekend ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van topsporters en trainers op het gebied van training, management en voeding. Ook is er een veelzijdige beursgedeelte. Op vrijdag 16 september is een exclusieve openstelling voor ondernemers tijdens De Hippische Ondernemer Dag.

BESTEL JOUW TICKETS HIER

 

https://ticketpoint.nl/evenement/horse-event-superstars/
Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
5 februari
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.
Diezekade 2,
‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5222 AK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie