Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paarden & Ponymarkt Denekamp 2021

11 september 2021 | 🕒 06:00 - 17:00

Op zaterdag 11 september 2021 wordt op het Nicolaasplein in Denekamp de paarden & ponymarkt gehouden.

Op zaterdag 11 september wordt op het Nicolaasplein in Denekamp de 43e!! editie van de paarden & ponymarkt gehouden.

Begonnen als onderdeel van de Denekamp 700 jaar manifestaties in 1977 heeft de jaarlijkse paarden & ponymarkt zich in al die jaren ontwikkeld tot een regionale paardenmarkt van betekenis. Zo’n 200 paarden en/of pony’s worden jaarlijks aangevoerd en niet alleen vanuit Twente maar ook van ver daarbuiten.
Het marktterrein is vanaf 8 uur ’s morgens geopend. De Paarden- en Ponymarkt trekt jaarlijks duizenden bezoekers en is een levende handel. Bovendien wordt de markt omzoomd met stands met paarden-aanverwante artikelen. Voor de handelaren zijn tal van prijzen beschikbaar, o.a. voor grote aanvoerders.

KINDERROMMELMARKT

Tijdens de paarden & ponymarkt wordt ook een grote kinderrommelmarkt georganiseerd. Kinderen van de basisschool mogen hier hun oude speelgoed, boeken en andere spulletjes proberen te verkopen.

De rommelmarkt wordt gehouden in de volgende straten: – Oldenzaalsestraat vanaf G. van Woustraat tot het Nicolaasplein – Burgemeester Hoogklimmerstraat vanaf Lange Voor tot het Nicolaasplein – Parkeerplaats t.o. hotel de Schout.
De kinderen kunnen vanaf 6.00 uur een plaats innemen op de marktlocatie en om 12.00 uur moet die weer verlaten zijn. Op de markt is het verboden te handelen in dieren, bloemen, groenten, kalebassen en sieraden (zijn geen rommelmarktartikelen) De rommelmarkt is er voor en door kinderen en niet voor ouders of andere familieleden. De plek moet schoon worden achtergelaten. Spullen die niet zijn verkocht en die niet mee naar huis gaan kunnen in de daarvoor bestemde container worden gegooid.

Prijs: gratis deelname

WANNEER
12 september | 06:00 uur

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
11 september 2021
Tijd:
06:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Denekamp
Nicolaasplein 5, Overijssel 7591 MA Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie