Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RAD-gala

22 mei 2022 | 🕒 08:00 - 17:00

Dit jaar op zondag 22 mei 2022 de lustrum editie 

De organisatie heeft als doelstelling om een dag te organiseren met, voor en door liefhebbers van het aangespannen paard/pony, al dan niet in wedstrijdverband. Daarbij is het een streven om zo veel mogelijk paarden- en ponyrassen op een dag te showen.

Kortom: een dag vol paarden en pony’s, voornamelijk aangespannen (voor een rijtuig) en dan met zoveel mogelijk rassen. U kunt genieten van Hackney’s, Tuigpaarden en Tuigpaarden Fries ras.

Vanaf 2019 nieuw in ons programma is het Kampioenschap gereden door Hoefsmeden alle Hoefsmeden kunnen en mogen mee doen aan dit kampieonschap mits ze met een showpaard in de baan komen.

Afwisseling in het programma zorgt steeds weer voor een aangenaam kijkgenot, de kampioensrubrieken Tuigpaarden, Hackney’s en Friezen in tandem aanspanning, onder het zadel of aan de lange lijnen zijn een niet meer weg te denken onderdeel geworden van het Rad Gala.

Wat te denken van het Authentiek gerij, ook een vaste plek verworven op het Rad Gala, met al zijn opgepoetste rijtuigen, bijpassende aankleding, in kledij en tuigage. Die dit nog niet heeft gezien heeft echt wat gemist en krijg je dit jaar weer de kans om al het fraais te komen bekijken.

Nadat u dit heeft gelezen bent u natuurlijk nieuwsgierig geworden, dat wat ook de bedoeling. U bent dan ook allemaal van harte welkom om op onze aangespannen dag te komen die word gehouden op

zondag 22 mei 2022.

voor vragen of info kunt u mailen naar  k.vrind@icloud.com

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
22 mei 2022
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Manege Thielen
Oudelijn 7,
Tilburg, Noord-Brabant 5032 PC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie