Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Starsale Auctions Veulenveiling

23 augustus 2022 | 🕒 16:00 - 19:00

Zowel on- als offline, vanuit de HJC Manege in Tolbert

Dinsdag 23 augustus 2022 organiseert Starsale Auctions een hybride veulenveiling in de HJC Manege te Tolbert.

Aanvang presentatie : 16.00 uur

Aanvang veiling: 19.00 uur

Klik hier om uw tickets te bestellen!

Excellente sportpaarden zijn schaars, kostbaar en bijna niet te bemachtigen! In veel gevallen is er maar één optie om de sterren van straks in beeld en op stal te krijgen: selecteren uit de veulens van vandaag. Starsale Auctions helpt u daarbij!

Het Noordelijk fokkersgebied is de bron van talent! De kwaliteit is in meervoud aanwezig; pedigree, exterieur, sportverwachtingen, veterinaire controles. Alle facetten worden gewogen en er mag niets te licht worden bevonden.

De veiling kent meerdere selectiemomenten. Om er zeker van te zijn dat de veulens in een goede gezondheid verkeren, worden zij zowel bij de fotosessie (voor de catalogus, film en website) medisch gecontroleerd en voor aanvang van de veiling nogmaals klinisch gekeurd door een erkend paardenveterinair.

Dankzij onze internationale netwerken gaat meer dan 30% van de veulens naar het buitenland.Deze contacten blijven wij onderhouden en worden in de toekomst sterk uitgebouwd.

Kwaliteit is niet alleen de rode draad in het selectieproces, maar ook kenmerkend voor de gehele organisatie van dit evenement. Fokkers, kopers, bezoekers mogen vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze organisatie. Wij doen het met elkaar en voor elkaar! In een doorlopend proces proberen wij verbeteringen door te voeren.

 

Starsale Auctions is graag uw gastheer en partner: u kunt op ons rekenen!  

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
23 augustus 2022
Tijd:
16:00 - 19:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Veulenveiling Tolbert
Hoofdstraat 53 friesland 9356 AV Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie