Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zevenbergse Paardendagen 2022

3 september 2022 - 4 september 2022

In het 1e weekend van September organiseert onze vereniging

DE ZEVENBERGSE PAARDENDAGEN 2022

Dit 3 daagse evenement wordt met veel enthousiaste vrijwilligers gerealiseerd.

Op vrijdag kan er verkend worden voor de MiniMarathon en de Vaardigheid

Op zaterdagochtend wordt er een dressuur wedstrijd onder het zadel gereden In de rijbak, dressuur wordt gereden zonder startpas en telt niet mee voor promotie(winst) punten.

 

Daarna start de MiniMarathon onder het zadel.

Op zondag wordt er een MiniMarathon en Vaardigheid gereden door menners.

De vaardigheid kan dit jaar met startpas gereden worden in de officiële klasse L, M of Z of zonder startpas (hobby klasse) Met startpas graag inschrijven via ‘mijnknhs’.

In 2018 zijn we met deze opzet gestart en in 2021 hadden we het maximaal aantal inschrijvingen per onderdeel al snel bereikt. De wedstrijd is o.a. populair ivm de lage instap (iedereen kan meedoen), de veelzijdigheid (een wedstrijd voor ruiters EN menners) en de gezelligheid (geen prestatiedruk).

Onze vaste parcoursbouwer Jeroen Franken zorgt in de MiniMarathon voor een uitdagend parcours maar waar ook beginners of jonge paarden zich in kunnen vinden.

Onze inmiddels vaste (internationale) jurylid Ruud Schaeffer (voor de dressuur onder het zadel geeft (indien gewenst) ook nog feedback mee voor de trainingen waar aan gewerkt kan worden.

 

Dressuur kan dit jaar alleën impuls gestart worden (zonder startkaart en zonder winstpunten te behalen) Dressuur wordt in de all weather rijbak gereden! Wil je een hogere dressuurproef oefenen of met een jong paard wat ervaring opdoen of als beginner eens een wedstrijd rijden zonder prestatiedruk? dan is dit jouw wedstrijd!

 

https://www.lrenpcprinsesirene.nl/de-zevenbergse-paardendagen-2022/

 

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
3 september 2022
Einde:
4 september 2022
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Zevenbergse Paardendagen
Galgenweg 62
Zevenbergen, Noord-Brabant 4761 KN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie