Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Eventing Emmeloord 2018

Categorie: Eventing / Cross-country

Begindatum: 20-07-2018

Einddatum: 21-07-2018

Aantal keer bekeken: 688

Sport, spektakel en gezelligheidOp vrijdag 20 en zaterdag 21 juli 2018 is de vierde editie van Eventing Emmeloord met een CIC 1* en CIC 2*. Een internationaal evenement waar topsport centraal staat: bekende ruiters uit binnen- en buitenland verschijnen aan de start in het uitgestrekte Kuinderbos. Het Kuinderbos is uitermate geschikt voor eventing: de combinatie van open landschap, bos, brede zandpaden, natuurwater en vooral de goede bodem zorgen voor perfecte omstandigheden voor paard en ruiter! En als toeschouwer staat u dicht op het parcours en kunt dus optimaal genieten van de spectaculaire sprongen en de harmonie tussen paard en ruiter.

Niet alleen de wedstrijd is een grote trekpleister. De omgeving en schoonheid van het Kuinderbos lenen zich uitstekend voor aanvullende activiteiten voor jong en oud. Onder de naam ‘Eventing BuitenZinnig‘ kunnen bezoekers genieten van een landleven-markt, demonstraties en andere outdooractiviteiten.

Wedstrijdlocatie:
Schoterweg 3 8314 PX Bant (nabij Vakantiepark Eigen Wijze).De toegang is gratis. Parkeren is 5 euro (inclusief programmaboekje).

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.