Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

IICH Groningen 2018

Categorie: Dressuur Mennen Show Springen

Begindatum: 19-12-2018

Einddatum: 05-01-2019

Aantal keer bekeken: 456

Veelzijdige paardensport in het hoge Noorden!

Welkom op de website van IICH Groningen, het meest veelzijdige indoor paardensportevenement van het Noorden. De 57e editie van het IICH vindt plaats van 19 december 2018 t/m 5 januari 2019 in de Eurohal te Zuidbroek.

Het IICH Groningen staat vooral bekend vanwege de internationale springrubrieken op CSI1* en CSI2* niveau. Deze vinden plaats van 3 t/m 5 januari 2019. Het beloven weer drukke avonden te worden met een fantastische sfeer! Fans van dressuur kunnen op 22 december genieten van dressuur op topniveau met o.a een Grand Prix Kür op muziek!


Locatie
De 57e editie van IICH Groningen vindt plaats in de Eurohal Zuidbroek. De Eurohal is een evenementenhal van circa 6400 m2 pal achter het Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7.

Tussen 19 december 2018 en 5 januari 2019 zal de Eurohal volledig in het teken staan van de paardensport. De Eurohal beschikt over een prachtige hoofdpiste met ruime tribunes, tevens een ruime inrijpiste, een uitstappiste en voldoende paardenboxen.

Dichtbij je paard slapen? Dat is geen enkel probleem! Je kunt een hotelkamer boeken bij Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7 waardoor je op loopafstand van je paard slaapt.

De Eurohal ligt aan de A7, dit maakt het evenement gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Parkeren is geen enkel probleem, dit kan gratis op het terrein van de Eurohal.

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.