Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Indoor marathon Bergharen 2017

Categorie: Mennen

Datum: 30-12-2017

Aantal keer bekeken: 214

Minimarathon

SPORTIEVE STRIJD EN ENTERTAINMENT

Op zaterdag 30 december 2017 organiseert onze vereniging voor de 13e maal haar jaarlijkse Indoormarathon.


In een sfeervol parcours in winterstijl wordt deze zaterdag een mooie wedstrijd gereden in de Rijhal Bergharen. De bodem in de Rijhal is geheel vernieuwd met een hypermoderne eb-vloedbodem. De wedstrijd wordt verreden in een bak van 24 x 85 meter! Doel is dat de wedstrijd voor zowel beginnende menners, jonge paarden, jeugd, maar ook voor de ervaren menners en paarden geschikt is.

Het parcours zal zo opgesteld worden dat het zeer geschikt is voor dit concept. Elke deelnemer rijdt 2 keer het basisparcours. Een muzikaal intermezzo in de pauze en de gezellig aangeklede rijhal helemaal in het thema winter, staan garant voor een prettige sfeer.

Jan Kusters zal ook dit jaar weer de wedstrijd van het nodige, aanmoedigende en humoristische commentaar voorzien. De deelnemers worden ondersteund door opzwepende muziek. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de paarden en de pony's! Al met al belooft het weer een geweldig spektakel te worden, dat u niet mag missen! Publiek heeft gratis toegang.

De voorgaande jaren hebben menners in de jeugdrubriek tot vierspannen en het aanwezige publiek enorm genoten van een zeer geslaagde dag met sportieve strijd en entertaiment.

Rijhal Bergharen

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.