Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Jumping De Driehoek 2018

Categorie: Springen

Begindatum: 02-08-2018

Einddatum: 05-08-2018

Aantal keer bekeken: 769

De negende editie van CSI Ommen vindt plaats van 1 tot en met 5 augustus 2018 op De Driehoekhoeve in Ommen(Stegeren). Dit jaar wederom met een 4-sterren status. Naast de nationale rubrieken staan er ook een groot aantal internationale springrubrieken op het programma. Topruiters uit binnen- en buitenland verschijnen aan de start in rubrieken tot een hoogte van 1.55m! Het is voor de ruiters een wedstrijd waar ze belangrijke punten kunnen behalen voor de wereldranglijst voor springruiters (Longines Rankings). Naast topsport is het programma gevuld met shows.

Op het wedstrijdterrein rondom De Driehoekhoeve wordt een ‘Goods & Foods fair‘ georganiseerd. U kunt hier shoppen, lekker eten en genieten van de acts in de showpiste. Vanuit de loungeclub met live muziek is de sport te volgen via een groot videoscherm. Ook aan de kleinste supporters is gedacht. Voor hen is er een Kids Paddock. Dit jaar wordt de Vechtdalstal omgetoverd in een expositieruimte voor kunstenaars uit het Vechtdal.

Ook dit jaar zijn weer alle ingrediënten aanwezig om er een mooi en sportief evenement van te maken, waarbij topsport en gezelligheid voorop staan.

Tot ziens op CSI Ommen 2018!

De Driehoekhoeve

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.