Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Kennismakingsworkshop Paardencoaching 2017

Categorie: Clinic / Cursus

Begindatum: 25-11-2017

Einddatum: 25-11-2017

Begintijd: 14:00

Aantal keer bekeken: 138

Workshop waarin je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met coaching waarbij gebruik wordt gemaakt van de inzet van paarden.

Aangezien veel mensen nog niet bekend zijn met coaching met paarden en de mooie resultaten die hiermee behaald kunnen worden, willen wij (Anouk Oosterholt van Kom in je kracht - Coaching met paarden en Michelle de Haaij-Kuiper van Spirit - Coaching met paarden) je hier tijdens onze kennismakingsworkshops graag meer over vertellen.

Paarden spiegelen ons gedrag en helpen je daarmee bewust te worden van jouw (onbewuste) gedrag, zodat je snel tot nieuwe inzichten kunt komen en kan werken aan thema’s die voor jou van belang zijn of waar je tegenaan loopt om uiteindelijk jouw persoonlijke doel te bereiken.

Tijdens deze middag zullen wij je meenemen in de achtergrond van paardencoaching. Wat maakt bijvoorbeeld dat paarden zo effectief zijn in een coachsessie, wat kun je bereiken en waarvoor kan paardencoaching ingezet worden? Op al deze vragen en mogelijk nog meer zullen wij je deze middag antwoord geven.

Echter willen wij het je niet alleen vertellen maar zoals eerder aangegeven met name laten ervaren en zien, zodat je weet hoe bijzonder, uniek en effectief deze manier van coaching is en wat het met je kan doen. Dit zullen wij doen door middel van enkele oefeningen waar je zelf ook deel aan kunt nemen.

Wat zijn de kosten van deze workshop?
Omdat wij je op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met paardencoaching kun je voor €15,- per persoon deelnemen aan deze workshop. Daarbij zijn koffie, thee, water en iets lekkers inbegrepen. Kom je met zijn tweeën dan betaal je samen geen €30,- maar €25,-.

Hoe kun jij je aanmelden?
Voor deze bijeenkomst in Ommen kun je je aanmelden t/m 19 november. Dit kan via onze facebookpagina (www.facebook.com/kominjekrachtcoachingmetpaarden/) of door een mailtje te sturen naar:

• Kom in je kracht: info@kominjekracht.nu

Mocht je via de e-mail contact met ons opnemen, geef dan a.u.b. even aan voor welke datum je je op wilt geven.

Meer informatie / vragen:
Mocht je nog vragen hebben of je wilt eerst vrijblijvend meer informatie ontvangen voor je je eventueel aanmeldt dan kun je ons bereiken op:

Anouk Oosterholt
Kom in je kracht
I: www.kominjekracht.nu
F: www.facebook.com/kominjekrachtcoachingmetpaarden/
E: info@kominjekracht.nu
T: 06-14310553

WIJ ONTMOETEN JE GRAAG!

Kom in je kracht

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.