Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Koetsenmarkt Noordwolde 2019

Categorie: Beurs Mennen Tuigpaardensport Veiling

Datum: 12-10-2019

Begintijd: 11:00

Aantal keer bekeken: 415

Verkoop van 40 rijtuigen uit eigen collectie. Verkoop eigen rijtuig mogelijk.

Koetsenmarkt in Noordwolde

Na de succesvolle verkoopdag op 9 augustus jl. gaan Ule Haarsma en Toon van Doorn de laatste koetsen en rijtuigen uit de collectie van Rijtuigenhuis Lyma voor ‘geld en pepermunt' verkopen. Op zaterdag 12 oktober as. organiseren zij in het Friese Noordwolde een koetsenmarkt. Behalve de resterende rijtuigen worden ook tuigage en curiosa te koop aangeboden. Tevens is er de unieke mogelijkheid om zelf uw rijtuig ter verkoop aan te bieden of een verkoopkraam te huren voor tuigage en/of paardensportartikelen.

Voor een rijtuig betaald u slechts € 40,- per plek. Voor overige paardensport gerelateerde artikelen betaald u € 20,- voor een halve kraam of € 40,- voor een hele kraam. De marktkramen zijn 4 meter breed, voorzien van een tentzeil en staan buiten. U dient uw spullen zelf te verkopen. Interesse? Meldt u zich dan vóór 23 september aan via info@detzkyhoeve.nl. Voor wat betreft de rijtuigen wordt er door de organisatie een keuze gemaakt zodat er een gevarieerd aanbod ontstaat, wij verzoeken u daarom drie foto’s mee te sturen. Vanaf 25 september zullen deze rijtuigen op de website te zien zijn.

Naar verwachting zullen er op de koetsenmarkt ruim 60 rijtuigen staan uitgestald. Wagonettes, phaetons, victoria's, jachtwagens, tilbury’s etc. etc. Alles in perfecte staat van onderhoud. Tevens is er een ruim aanbod aan curiosa zoals diverse schilderijen, beelden, lectuur etc. Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom op de Molenstraat 10B in Noordwolde. Catering is aanwezig. Wilt u een rijtuig kopen, dan kunt u pinnen, contant of via een bankoverschrijving betalen. De aankopen zijn ook op woensdag 16 oktober 2019 tussen 11.00 en 13.00 uur af te halen.

Voor nadere informatie en een overzicht van de collectie verwijzen wij u graag naar de website https://rijtuigenhuislyma.nl/

We zien u graag in Noordwolde!

Rijtuigenhuis Lyma

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.