Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Maliebaandag 2017

Categorie: Draf- en rensport

Begindatum: 07-10-2017

Einddatum: 07-10-2017

Begintijd: 12:00

Aantal keer bekeken: 1129

Kortebaandraverij Utrecht

Op zaterdag 7 oktober is het dan zover: de Maliebaandag. Dé dag waarop studenten diergeneeskunde het lustrum van hun studievereniging D.S.K. niet alleen met elkaar, maar met heel Nederland vieren. Dit gebeurd uiteraard op spectaculaire wijze, namelijk door een kortebaandraverij in het centrum van de stad Utrecht te organiseren!

De Maliebaan zal voor één dag worden omgetoverd in een echte renbaan voor drafpaarden. Dit houdt in dat paarden met pikeurs op sulkeys tegen elkaar zullen strijden in een spannende afvalrace. In totaal zullen er 24 deelnemers één tegen één draven, tot uiteindelijk de twee snelsten overblijven en samen de finale ingaan.

Niet alleen biedt de Maliebaandag een unieke kans om drafsport in hartje Utrecht bij te wonen, maar er zullen ook tal van andere leuke activiteiten door de studenten van D.S.K. worden georganiseerd. Daarnaast zullen er kraampjes voor eten en drinken aanwezig zijn en komt er zelfs een totalisator, dus kan er naar hartelust op het favoriete paard ingezet worden.
Dit alles maakt de Maliebaandag tot een leuk en bovendien gratis dagje uit voor jong en oud.
Meer informatie over deelnemers en starttijden zal later dit jaar verschijnen op onze website: https://www.dskonline.nl/maliebaandag/

Maliebaan

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.