Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Marathon Menclub de Hangijzers Actmaal 2019

Categorie: Mennen

Begindatum: 30-06-2019

Einddatum: 30-06-2019

Begintijd: 9:00

Aantal keer bekeken: 651

http://www.menclubdehangijzers.nl/informatie-marathon-2017/

Graag willen wij u weer uitnodigen voor onze jaarlijkse menwedstrijd welke naar gewoonte zal plaatsvinden op zondag 30 juni 2019.

Plaats; Achtmaal, Kraaiheuvelstraat 4.

De wedstrijd bestaat uit een wegtraject, een hindernissentraject en een vaardigheids- parcours. Er is tevens een kinderrubriek voorzien voor kinderen.
De wedstrijd telt mee voor de Brabantse mencompetitie en wordt ook onder dat reglement verreden.
Het inschrijfgeld bedraagt € 25 per aanspanning (incl € 5,- borg) en kan overgemaakt te worden op rekeningnummer IBAN NL05 RABO 0160 5494 18 t.n.v. menclub de hangijzers vermelding van de naam van de menner.
Het inschrijfgeld kan bij aanmelding op het wedstrijdterrein ook contant worden voldaan. (Er wordt € 5,- borg gevraagd voor de wagennummers).

Inschrijven kan uiterlijk tot 23 juni 2019. Te late aanmelders komen op een wachtlijst. Veranderingen van ingeschreven deelnemers kunnen daarna nog worden doorgegeven tot de donderdag voor de wedstrijd, daarna wordt de startlijst definitief.
Inschrijven bij voorkeur
via onze website: http://www.menclubdehangijzers.nl/inschrijven-marathon-2018/

Wij wijzen u erop dat een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering verplicht is en dat ieder paard / pony een geldig inentingsbewijs dient te hebben.

Menclub de Hangijzers is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, veroorzaakt door deelname of bezoek aan deze wedstrijd.

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.