Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Menspektakel de Waterberg 2017

Categorie: Mennen

Begindatum: 25-11-2017

Einddatum: 25-11-2017

Aantal keer bekeken: 721

Indoor mini-marathon

Indoor-marathon om de Hette Gaastra-prijs
Graag nodigen wij u uit voor de 6de indoor-marathon te Arnhem.
Deze wedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 25 november 2017, in Hippisch Centrum de Waterberg aan de Schelmseweg 97, 6816 SJ te Arnhem.
De wedstrijd zal bestaan uit twee identieke parcoursen, dit is tevens het finale-parcours. De finales worden ‘s avonds verreden.
Onze parcoursbouwer is niemand minder dan René Schuiling, de vierspan-menner uit Herveld.

De Wedstrijd:
Voorheen werd er gestart in verschillende klassen, maar om het voor iedereen leuk en spannend te maken wordt er geen onderscheid meer gemaakt. Iedereen strijdt dus tegen elkaar! (Enkelspan tegen enkelspan, etc)
Dit alles volgens de KNHS-klassering.
Een deelnemer kan met verschillende aanspanningen starten.
Het dragen van een goedgekeurde helm/cap én body- of rugprotector is verplicht.


De prijzen:
De prijzen bestaan uit geldprijzen: € 100,00 - € 75,00 - € 50,00 – volgprijzen € 25,00.
De hoofdprijs in de finale bedraagt € 500,00!
De wedstrijd wordt verreden onder de geldende reglementen voor indoorwedstrijden, bepaald door de KNHS. Bij aanmelding op ons secretariaat, op de wedstrijddag of tijdens parcours verkennen, bent u verplicht een formulier te ondertekenen waarmee u verklaart dat u verzekerd bent en dat uw pony(s) en/of paard(en) gechipt én geënt zijn. Neem te allen tijde het (de) paspoort(-en) van uw paard(-en) / pony(-‘s) mee!

Kosten voor deelname:
De kosten voor deelname bedragen € 25,00 per combinatie. Dit bedrag dient vooraf te worden overgemaakt op rekeningnummer NL12 RABO 0154075027 t.n.v. AHC de Waterberg, o.v.v. Indoor 2017 en naam deelnemer.

De inschrijving is als volgt bepaald:
Inschrijving geschiedt op volgorde van betaling van het inschrijfgeld. Daarna komt u op de deelnemerslijst te staan. De voorlopige startlijst verschijnt op 18 november. Let op: tot 18 november is het mogelijk om kosteloos af te melden, na deze datum bent u het startgeld verschuldigd aan de organisatie.

Inschrijven via mijnknhs:
Als je in het bezit bent van een knhs startpas, is het verplicht om digitaal in te schrijven. Ben je niet in het bezit van een startpas dan even mailen naar menspektakeldewaterberg@hotmail.com

https://www.mijnknhs.nl/Game/W016348?expandHeader=True

Het is mogelijk om stallen te huren à € 15,00 per paard/pony, per dag. Dit graag wel tijdig reserveren via menspektakeldewaterberg@hotmail. com

Aansprakelijkheid:
Noch de organiserende manege, noch de terreineigenaar, noch ieder ander betrokkene bij de wedstrijd kan op enigerlei wijze aansprakelijk en/of verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele ongevallen en ziekten aan personen en/of dieren overkomen en voor schade aan rijtuigen, auto's, tuigen of andere goederen toegebracht. Zowel deelnemers als bezoekers nemen deel of zijn aanwezig op eigen risico.

Wedstrijdsecretariaat en informatie:
Kim Opperman
Jan Steenstraat 88
7021 DV Zelhem
menspektakeldewaterberg@hotmail.com
06-51705188

Met hartelijke groet,
Organisatie Menspektakel de Waterberg

Arnhems Hippisch Centrum de Waterberg

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.