Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Op hoger plan! Conferentie over clickertraining met paarden 2018

Categorie: Clinic / Cursus

Begindatum: 27-01-2018

Einddatum: 27-01-2018

Begintijd: 9:00

Aantal keer bekeken: 411

Clickertraining is ontzettend leuk om te doen voor jou en je paard, maar kost ook wat meer denkwerk. Een dag met lezingen, discussies en netwerken!

Steeds meer paardeneigenaren hebben van clickertraining gehoord en passen het toe op een of meerdere onderdelen van de training van hun paard. Clickertraining is ontzettend leuk om te doen voor jou en je paard, maar kost ook wat meer denkwerk.

Wat kunnen we als paardentrainers (ja, je bent ook een trainer wanneer je je alleen met je eigen paard bezig houdt) leren van hoe honden getraind worden? Hoe kan clickertraining steeds meer ingezet gaan worden bij het trainen van paarden en wat zijn de valkuilen? Zo maar twee onderwerpen waar we op deze dag mee aan de slag gaan samen met spreeksters Inge Teblick en Sam Turner.

Dus ben je een fanatieke clickertrainer of heb je juist redenen om deze methode nog eens te heroverwegen? Kom naar deze conferentie wanneer je wilt netwerken met andere trainers, lezingen bij wilt wonen die de diepte in gaan en je eigen vaardigheden als trainer verder wilt ontwikkelen!

Meer informatie over dit evenement lees je op www.effectief-trainen.nl/conferentie en tickets bestel je via https://goo.gl/forms/ys6Qangt43S5nNbH3

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.