Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Ponymarkt Brakel 2018

Categorie: Paardenmarkt

Begindatum: 29-09-2018

Einddatum: 29-09-2018

Begintijd: 9:00

Aantal keer bekeken: 561

Al ruim een halve eeuw een familiefeest! Een gezellige braderie met ruim 100 kramen. Nostalgisch handje klap van koper en verkoper kunt u bekijken op de ponymarkt.

Naast de ponymarkt is er meer ponybeleving over de hele markt. De gezellige grote braderie heeft voor ieder wat wils: speelgoed, woonaccessoires, streekproducten, paardgerelateerde artikelen, bloemen, eten en drinken.... kortom, te veel om op te noemen. Daarnaast wordt het publiek de hele dag vermaakt met verschillende spectaculaire shows en demonstraties. Maak kennis met DVB; de Olympische stal van Coby en Marlies van Baalen en hun professionele team. Topsport van het hoogste niveau uit eigen dorp! Vlieg mee met het vliegend tapijt achter een paard of vlieg je er af...? En is jouw vader zo sterk als een paard...? Kom erachter tijdens de Ponymarkt! Geniet meer tijdens de springdemo. De spectaculaire trickriding show van the Future Guys mag je echt niet missen! Komt dat zien!
De kinderen kunnen zich uitleven met pony knuffelen, borstelen en rijden. Ze kunnen genieten van de knuffelweide, de knutselhoek, zich laten schminken, springen op de springkussens, bungee springen op de trampolines of kom bij de paardenarts luisteren naar het kloppen van een ponyhart.
Kortom; een dag om nooit meer te vergeten!

Brakel

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.