Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Regionaal tuigpaardenconcours 2018

Categorie: Tuigpaardensport

Begindatum: 02-09-2018

Einddatum: 02-09-2018

Begintijd: 13:00

Aantal keer bekeken: 415

Jaarlijks wordt op de eerste zondag in september op de Brinkhofweide in Norg het zogenaamde Regionaal tuigpaardenconcours gehouden.

Traditiegetrouw wordt op de eerste zondag in september op de Brinkhofweide in Norg het regionale tuigpaardenconcours gehouden. Dit concours voor leden van de voormalige vereniging Taveno werd jaren door de VVV georganiseerd. In 1993 heeft Stichting Norgermarkt Concours de organisatie van dit concours overgenomen.
Tijdens het concours worden diverse rubrieken verreden door de rijders van VTN cat. 4 Noord voorheen Taveno, dit zijn aanspanningen uit Groningen, Friesland en Drenthe. Daarnaast zullen dit jaar ook de deelnemers van de Hackney’s regio Noord hun opwachting maken. Tussen de diverse rubrieken zijn er diverse showblokken.
Een jaarlijks hoogtepunt is de rubriek voor kinderen tot 16 jaar. Het is een prachtig gezicht om de kinderen te zien genieten van hun rijkunst. De toeschouwers smullen van de creativiteit en originaliteit die door kinderen en ouders geshowd worden.
Het concours begint om 13.00 uur en de toegang is gratis.

Brinkhofweide, Norg

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.