Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Tubbergse Men- en Ruiterdagen 2018

Categorie: Buitenrit

Begindatum: 21-08-2018

Einddatum: 23-08-2018

Begintijd: 9:00

Aantal keer bekeken: 988

Driedagen rijden door de gemeente Tubbergen en het grensgebied met Duitsland.

Van dinsdag 21 t/m donderdag 23 augustus 2018 is het weer tijd voor de Tubbergse Men- en Ruiterdagen.
Menners en ruiters kunnen genieten van 3 prachtig, grotendeels over onverharde wegen, uitgezette tochten door het schilderachtige Twentse/Duitse coulisselandschap. Lange zandpaden, kleine landweggetjes en kronkelige bospaden voeren de deelnemers door bossen, over essen en langs heidevelden.
Er zijn afdoende veiligheidsmaatregelen en noodvoorzieningen getroffen, zoals verkeersregelaars, assistentie van een hoefsmid en dierenarts.
Rust.
De routes zijn tussen de 29 en 35 km lang en worden onderbroken door een aantal gezellige pleisterplaatsen waar deelnemers en hun paarden kunnen genieten van een welverdiende pauze, waarbij ook een controle voor de viervoeters – door Dierenartspraktijk Geesteren & Almelo – niet ontbreekt.
Tijdens een lunchstop kan men genieten van de eventueel vooraf bestelde lunch. Daarnaast zijn er op alle pauzeplaatsen tegen betaling kleine versnaperingen en extra drankjes verkrijgbaar.
Tevens ontvangt elke deelnemer een routekaart en een routebeschrijving. Verdwalen is dus haast onmogelijk. De routes worden duidelijk met bordjes (blauw/geel) aangegeven.
Voor meer info zie: www.tubbergsemenenruiterdagen.nl

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.