Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Tuigpaardendag Beers 2016

Categorie: Dressuur Springen Tuigpaardensport

Datum: 24-07-2016

Aantal keer bekeken: 1732

Jaarlijks organiseert Stichting Tuigpaard Promotion Beers een concours op het rustieke landgoed De Barendonk aan de Millseweg te Beers.


In deze prachtige omgeving worden in een sfeervolle ambiance verschillende aangespannen wedstrijdrubrieken voor Tuigpaarden, Hackneys, Friezen en Trekpaarden verreden.
Dit jaar pakt de organisatie weer uit met een aantal mooie shows.
Ook zijn er een groot aantal andere activiteiten zoals een schilderijenexpositie en een hooivorkdartcompetitie in het pauzeprogramma. Liefhebbers kunnen zich gratis laten rondrijden met de huifkar voor een mooie rit over het landgoed.
Voor de kinderen is er een kinderboerderij en knutselhoek en kunnen ze zich laten sminken. Op de gezellige landgoedmarkt zijn allerlei (streek)producten en vers fruit te verkrijgen.
Dit jaar zal de keuring en toertocht van de Jongeren TrekPaarden Fokkers (J.T.P.F.) plaatsvinden op het Tuigpaarden Concours Beers. De keuring wordt gehouden voor alle leeftijden trekpaardmerries en hengstveulens, deelnemers aan de toertocht staat een bijzonder leuke rit door de omgeving van Beers te wachten van ongeveer 20 km.
Het programma start op zondag 26 juli 2015 om 10.00 uur.
Entreeprijs € 5,00, kinderen GRATIS.

Landgoed De Barendonk

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.