Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Veulenveiling Borculo 2018

Categorie: Veiling

Begindatum: 29-08-2018

Einddatum: 30-08-2018

Begintijd: 15:00

Aantal keer bekeken: 1138

Elite veiling van dressuur- en springveulens uit Europese prestatiegerichte bloedlijnen

De Nationale Eliteveiling Borculo draagt haar naam met trots. Al bijna 40 jaar worden de beste dressuur- en springveulens uit Europese bloedlijnen geselecteerd, om eind augustus voor topprijzen onder de hamer te komen.

Niet voor niets is 'Borculo' al jarenlang de eredivisie van de Nederlandse veulenveilingen: nergens anders zijn de veulens van zoveel kwaliteit, de gemiddelde opbrengstprijs zo hoog en de sfeer zo goed. De veiling mag zich dan ook elk jaar verheugen op grote belangstelling uit het buitenland.

De in Borculo verkochte veulens maken de hoge beloftes meer dan waar. In alle geledingen van de topsport, -fokkerij, jongepaardencompetities en keuringen zijn Borculogangers terug te vinden.

Eliteveiling Borculo is niet alleen interessant voor koper en verkoper, ook mensen met interesse in paarden weten de weg naar de veiling te vinden, getuige de grote publieke belangstelling elk jaar.

Datum en locatie
De Nationale Eliteveiling Borculo vindt in 2018 plaats op woensdag 29 (springveulens) en donderdag 30 augustus (dressuurveulens) op Paardensportcentrum Lichtenvoorde, Weijenborgerdijk 34, 7134 NK Vragender.

Paardensportcentrum Lichtenvoorde

7134NK
>> routebeschrijving via Google Maps

Weijenborgerdijk 34
7134NK Vragender

Gelderland

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.