Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paard & Erfgoed 2024

19 mei - 20 mei

Ontdek Paard & Erfgoed: een sfeervol plattelandsevenement vol shows, markten en activiteiten. Mis het niet!

Kom genieten van een sfeervol plattelandsfeest tijdens de Pinksterdagen op 19 en 20 mei 2024 bij Paard & Erfgoed! Ervaar de pracht van het platteland met verschillende shows en demonstraties. Bewonder de behendigheid van honden, de elegantie van schapen, de kracht van roofvogels en de majestueuze schoonheid van paarden. Ontdek oude ambachten in actie en neem deel aan leuke kinderactiviteiten.

Naast de boeiende shows en demonstraties zijn er ook tal van andere attracties. Verken een verzameling boerderijdieren, bewonder kleurrijke woonwagens en bewonder imposante trekkers. Het plattelandsfeest biedt voor elk wat wils!

Een hoogtepunt van het evenement is de plattelandsmarkt, waar een diversiteit aan kraampjes te vinden is. Struin langs brocante items, trendy kleding, producten gerelateerd aan paarden, smakelijke lekkernijen en nog veel meer verrassingen. Heb jij een uniek product dat je graag wilt presenteren op onze markt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@paardenerfgoed.nl. We verwelkomen graag nieuwe deelnemers die ons aanbod nog verder verrijken!

Mis dit betoverende plattelandsevenement niet en zet de data alvast in je agenda. Paard & Erfgoed tijdens de Pinksterdagen belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor het hele gezin. Tot dan!

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
19 mei
Einde:
20 mei
Evenement Categorie:

Locatie

Paard & Erfgoed Frederiksoord
Majoor van Swietenlaan 1b
Frederiksoord,Drenthe8382 CENederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie