Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NHPS Dressuurcompetitie 2024 Beesd

28 september

Op zaterdag 28 september 2024 organiseert NHPS weer een spannende dressuurcompetitie in Beesd! De locatie, verzorgd door LR/PC Ons Genoegen, biedt een ideale setting voor zowel ervaren ruiters als beginners om hun dressuurvaardigheden te tonen. De wedstrijden vinden plaats op een prachtig terrein en beloven een gezellige sfeer met veel plezier en competitie.

Als lid van NHPS kun je tijdens deze dressuurwedstrijden punten verdienen die bijdragen aan jouw totale score in de competitie. Dit is je kans om je dressuurkunsten te laten zien en misschien wel een van de fantastische prijzen te winnen die we aan het einde van het seizoen uitdelen. Of je nu een ervaren ruiter bent of net begint, deze wedstrijd is een uitstekende gelegenheid om jezelf te meten met anderen en je vaardigheden te verbeteren.

Inschrijven voor de wedstrijd is eenvoudig en kan via het inschrijfformulier op onze website: NHPS Inschrijven. Zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft om je deelname te garanderen. Heb je nog geen lidmaatschap van NHPS? Geen probleem! Je kunt je snel aanmelden via onze website. Als lid profiteer je van leuke kortingen en vergroot je je kans om de volgende kampioen te worden.

Dus, markeer zaterdag 28 september in je agenda, bereid je voor op een dag vol dressuurplezier, en wie weet ga jij met een mooie prijs naar huis. We hopen je in Beesd te zien voor een geweldige wedstrijd en een gezellige dag met mederuiters. Veel succes en plezier op de wedstrijd!

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail