Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Barchemse Paardenmeerdaagse 2024

3 mei - 5 mei

De Barchemse Paardenmeerdaagse 2024 belooft een betoverende ervaring te worden voor paardenliefhebbers in de pittoreske omgeving van Barchem. Het programma omvat een ontspannende recreatieve paarden2daagse, gevolgd door een opwindende wedstrijddag voor mendurance-menners en endurance-ruiters. Of je nu een ervaren deelnemer bent of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, er is voor elk wat wils.

De samenwerking met Mendurance Nederland en Stichting Endurance Winterswijk zorgt voor een divers en uitdagend evenement. Menners kunnen hun vaardigheden en uithoudingsvermogen tonen tijdens de mendurance-wedstrijd, terwijl ruiters en hun paarden de ultieme duurtest ondergaan in de endurance-wedstrijd. Deze gezamenlijke inspanning heeft als doel een onvergetelijke ervaring te creëren voor zowel deelnemers als toeschouwers.

De recreatieve paarden2daagse biedt deelnemers de kans om op een ontspannen manier de prachtige omgeving van Barchem te verkennen. Of je nu kiest voor één dag of beide dagen, elke route belooft een unieke en adembenemende ervaring te bieden. Van glooiende landschappen tot schilderachtige paden, de natuurlijke schoonheid van Barchem staat centraal tijdens deze tocht.

Op de wedstrijddag komt de spanning tot een hoogtepunt als de deelnemers strijden om de overwinning. Het podium voor competitie en prestaties biedt een boeiend schouwspel voor zowel deelnemers als toeschouwers. Of je nu deelneemt aan de wedstrijden of gewoon geniet van de sfeer, de Barchemse Paardenmeerdaagse belooft een evenement te worden dat je niet snel zult vergeten.

Samen met onze partners streven we ernaar een betoverend evenement te creëren dat de liefde voor paarden, de passie voor sport en de schoonheid van de natuur samenbrengt. Mis deze unieke kans niet om de magie van de Barchemse Paardenmeerdaagse te ervaren. Sluit je aan bij ons en laat je betoveren door de pracht van deze bijzondere dagen!

 Barchemse Paardenmeerdaagse

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
3 mei
Einde:
5 mei
Evenement Categorie:

Locatie

Camping/manege De Heksenlaak
Zwiepseweg 32
Barchem,Gelderland7244 NANederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie