Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CAI Exloo 2024

27 maart - 31 maart

Het CAI Exloo 2024, dat plaatsvindt van 27 tot en met 31 maart op het Hippisch Centrum Exloo, belooft een opwindend evenement te worden waarin diverse disciplines en niveaus binnen de mensport aan bod komen. Het prestigieuze evenement omvat verschillende categorie├źn, waaronder de CAI3*-H4, CAI2*-H4, CAI3*-H2, CAI2*-H2, CAI3*-H1, CAI2*-H1, CAI3*-P4, CAI2*-P4, CAI3*-P2, CAI2*-P2, CAI3*-P1 en CAI2*-P1. Bovendien wordt ook Para Equestrian mennen toegevoegd aan het programma, waardoor het evenement een inclusieve dimensie krijgt.

Het Hippisch Centrum Exloo, gelegen in het schilderachtige dorp Exloo in Drenthe, staat bekend om zijn moderne faciliteiten en zal het toneel zijn voor deze uitdagende menwedstrijden. Het terrein biedt een perfecte setting voor deelnemers en toeschouwers, omringd door een prachtige natuurlijke omgeving.

De Para Equestrian mennen categorie voegt een inclusief element toe aan het evenement, waar ruiters met verschillende niveaus van functionele beperkingen de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen. Dit onderdeel benadrukt de diversiteit en toegankelijkheid van de mensport, waardoor het CAI Exloo niet alleen een competitie is, maar ook een viering van de veelzijdigheid van de paardensport.

De CAI-klassen omvatten diverse disciplines zoals horse pairs (tweespannen), horse fours (vierspannen) en pony’s. Elk van deze klassen test de behendigheid, samenwerking en precisie van de menners en hun paarden of pony’s.

Voor zowel deelnemers als toeschouwers biedt het CAI Exloo 2024 een unieke gelegenheid om de spanning en het vakmanschap van de mensport te ervaren, en tegelijkertijd te genieten van de warme atmosfeer op het Hippisch Centrum Exloo. Kortom, het evenement belooft niet alleen sportieve uitdagingen, maar ook een inspirerend schouwspel van de kracht van paardensport als een inclusieve en verbindende activiteit.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
27 maart
Einde:
31 maart
Evenement Categorie:

Locatie

Hippisch Centrum Exloo
Valtherweg 27-A,
Exloo, Drenthe 7875 TA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie