Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Strandrit Friese paarden callantsoog 2023

14 oktober 2023

Noteer maar vast in je agenda‼️ 14 oktober ’23 de datum van de nieuwe (en tevens laatste) strandrit✅🤩. Wij hebben er weer veel zin in! Zien we je dan?

Kan een afbeelding zijn van de tekst '14 oktober strandrit Friese paarden start: 12.00 wat: ca 3 uur durende strandrit startpunt: Callantsogervaart route: Callantsoog naar Huisduinen publiek is van harte welkom! graag het strand betreden via een van de overige strandopgangen PIC.COLLAGE'Kan een afbeelding zijn van kaart en de tekst 'Huisduinen +/1 NIEUW EN HELDER ULIANADORP AANZEE ZEE Julianadorp NOORD Julianadorp Google'

De Strandrit met Friese paarden in Callantsoog 2023 belooft een betoverende ervaring te worden waarbij de majestueuze Friezen de hoofdrol spelen op het uitgestrekte strand. Dit  evenement brengt paardenliefhebbers en toeschouwers samen voor een onvergetelijke dag aan zee.

De schilderachtige omgeving van Callantsoog vormt het perfecte decor voor deze bijzondere strandrit. Friese paarden, bekend om hun gracieuze verschijning en krachtige tred, zullen de branding trotseren en deelnemers een unieke rit langs de kust bieden. Het geluid van hoefgetrappel vermengt zich met het ruisen van de golven, waardoor een magische sfeer ontstaat.

De deelnemers aan de strandrit kunnen genieten van de bijzondere band tussen mens en paard, terwijl ze gezamenlijk de uitgestrekte duinen verkennen. Zowel ervaren ruiters als beginners zijn welkom om deel te nemen aan dit evenement, waar plezier en samenzijn hand in hand gaan met de liefde voor paarden.

Voor toeschouwers biedt de Strandrit met Friese paarden een idyllisch schouwspel op het strand, waar de majestueuze Friezen en hun ruiters een harmonieus beeld vormen tegen de achtergrond van de Noordzee. Het is een gelegenheid om de elegantie van dit Friese paardenras te bewonderen en te genieten van een dag vol natuur en paardensport.

De Strandrit in Callantsoog is niet alleen een sportief evenement maar ook een viering van de schoonheid van de Nederlandse kust en de unieke band tussen mens en paard. Of je nu zelf deelneemt aan de rit of komt genieten als toeschouwer, de Strandrit met Friese paarden belooft een onvergetelijke ervaring te worden die de liefde voor paarden en de prachtige Nederlandse natuur samenbrengt.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
14 oktober 2023
Evenement Categorie:

Locatie

Strandrit Friese Callantsoog
Unnamed Road
Unnamed Road, 1759 NZ Callantsoog, Noord-Holland 1759 NZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie