Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CHIO Rotterdam 2023

21 juni 2023 - 25 juni 2023

Over het CHIO Rotterdam

Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Met een historie van meer dan 70 jaar is het CHIO Rotterdam bovendien het oudste topsportevenement van Rotterdam.

Van 21 t/m 25 juni, 2023 vindt het 74ste CHIO Rotterdam plaats op de vertrouwde en sfeervolle locatie in het Kralingse Bos.

Sportieve hoogtepunten van het CHIO zijn de Longines FEI Jumping Nations CupTM of the Netherlands, de FEI Nations Cup dressuur, de Longines Grand Prix (springen) en natuurlijk de Grand Prix Kür op Muziek (dressuur). Behalve topsport is er ook aandacht voor de aangepaste sport en krijgt jong en regionaal talent een podium.

Naast een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau, staat het CHIO Rotterdam bekend om haar aantrekkelijke programma met hippische shows, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp. Aan de jeugd wordt ook gedacht, voor hen is er een speciaal jeugdprogramma in het Indofin Kinderdorp met leuke activiteiten en optredens en het Scholenplan voor basisschoolkinderen uit Rotterdam. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren een unieke ontmoetingsplaats. Het CHIO begroet vooraanstaande politici en de zakelijke top van Rotterdam en Nederland.

Samen met het KLM Open en het ABN AMRO World Tennis Tournament behoort het CHIO Rotterdam tot de top 3 van Nederlandse hospitality events.

 

 

Het 74ste CHIO Rotterdam vindt plaats van 21 t/m 25 juni 2023. Hieronder kun je tickets bestellen.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
21 juni 2023
Einde:
25 juni 2023
Evenement Categorieën:
,

Locatie

CHIO Rotterdam
Kralingseweg 120
Rotterdam,Zuid-Holland3062 CGNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de inhoud