Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CHIO Rotterdam 2024

19 juni - 23 juni

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Op naar het 75ste CHIO Rotterdam 

Wat hebben we genoten van vijf dagen fantastische paardensport compleet met publiek, hospitality en een gezellig Stroodorp met winkeltjes, F&B en entertainment. Op de vertrouwde plek in het Kralingse Bos. Met de derde overwinning op rij van de Team NL springruiters in de Longines FEI Jumping Nations Cup™️, prachtige dressuursport en een Nederlander, Willem Greve, als winnaar van de Longines Grand Prix of Rotterdam. Maar ook de nieuwe CSI2* rubrieken waren een succes en het was volle bak tijdens de jeugdochtend.

Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren springen én dressuur, dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Met een historie van bijna 75 jaar spring- en dressuursport van het allerhoogste niveau, is het CHIO Rotterdam bovendien het oudste topsportevenement van Rotterdam. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren ’the place to be’, tijdens het paardensportevenement maar vooral ook het gehele jaar rond.

Het CHIO Rotterdam is niet alleen een unieke ontmoetingsplaats voor paardensportliefhebbers en bedrijfsleven. Het CHIO Rotterdam draagt middels een aantal maatschappelijke programma’s ook bij aan de Rotterdamse samenleving en is met een uitgebreid kinderprogramma, shows, entertainment en het alom bekende Stroodorp een topevenement voor iedereen.

KLIK HIER

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
19 juni
Einde:
23 juni
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Stichting CHIO Rotterdam
Kralingseweg 126 •
Rotterdam,Zuid-Holland3062 CGNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de inhoud